fbpx
Momentss_logo_create_celebrate_wit

Artiest boeken Amsterdam - de leukste bands, zangers, zangeressen en DJ's die je voor jouw gelegenheid in Amsterdam kunt inhuren

Vind en vergelijk de leukste muzikale acts voor op jouw feestelijke gelegenheid. Sorteer op genre, soort muziek, soort artiest en meer!

Hoe werkt het?

Momentss heeft als doel het jou zo makkelijk mogelijk te maken om mooie momenten in het leven te vieren. Om dit te bereiken hebben we een overzicht gemaakt van de beste feestlocaties, cateraars, artiesten en entertainers in Amsterdam en daarbuiten.

Op deze pagina vind je muzikanten zoals (cover)bands, zangers, zangeressen en DJ’s  in Amsterdam en omstreken. 

De muzikanten hebben allemaal een eigen pagina waar je alle informatie kunt vinden die je nodig hebt. Zodra je een geschikte artiest hebt gevonden kun je eenvoudig en snel contact opnemen.

Bekijk op deze pagina onze uitgelichte artiesten of klik op de onderstaande knop voor het volledige overzicht.

Coverbands Amsterdam

Wil je een band boeken waarbij je zeker weet dat je alle nummers kunt meezingen? Dan is een coverband boeken een uitstekend idee!

Vaak kun je met de band afspreken welke nummers er gespeeld worden, waardoor de muziek goed afgestemd kan worden op jouw feestelijke gelegenheid.

Bekijk nu onze uitgelichte coverbands die in Amsterdam en omstreken kunnen spelen of bekijk alle coverbands door op de onderstaande button  te klikken.

Uitgelichte coverbands in Amsterdam:

Uitgelichte zangers & zangeressen in Amsterdam

Zanger / Zangeres boeken in Amsterdam

Ben je op zoek naar een zanger of zangeres in Amsterdam (of omstreken) die jouw feestelijke gelegenheid kan voorzien van leuke muziek?

We hebben de leukste artiesten op een rijtje gezet die voor jou verschillende genres kunnen zingen: top 40, rock, pop, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, Nederlandstalig, en meer!

Bekijk nu onze uitgelichte zangers en zangeressen die in Amsterdam en omstreken kunnen optreden of bekijk het volledige aanbod door op de onderstaande button te klikken.

 

DJ boeken Amsterdam

Wil je een knalfeest geven en ben je op zoek naar een geschikte Deejay? Dat komt goed uit. We hebben de leukste DJ’s in Amsterdam op een rijtje gezet waarmee je eenvoudig kunt boeken.

De muziek soorten variëren van top 40, House, Techno, Lounge, Disco, 80’s & 90’s, en meer!

Bekijk op deze pagina onze uitgelichte DJ’s in Amsterdam of bekijk alle DJ’s door op de onderstaande button te klikken.

Uitgelichte DJ's in Amsterdam:

Uitgelichte Artiesten in Amsterdam met eigen werk

Artiesten Amsterdam met eigen werk

Ben je op zoek naar een artiest of band die zijn of haar eigen muziek maakt? Dan ben je bij Momentss aan het juiste adres. We hebben een overzicht gemaakt van artiesten die zelf hun eigen muziek schrijven en produceren.

Bekijk op deze pagina de uitgelichte artiesten of klik op de onderstaande knop om alle artiesten in Amsterdam en omstreken te zien die zelf hun eigen muziek maken.