fbpx

Onze top 10 nieuwjaarsborrel locaties in Amsterdam

Het eind van het jaar nadert en je weet wat dat betekent: de eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel. Hét moment van het jaar waarop je collega’s, vrienden of familie van een compleet andere kant te zien krijgt na de nodige drankjes. Hét feestje om niet te missen, waar het hele jaar nog over wordt nagepraat.

Uit ervaring weten we dat bij een eindejaars- of nieuwsjaarsborrel de locatie het feestje kan maken of breken. Speciaal daarom hebben we een top 10 gemaakt van de beste oude-/nieuwjaarsborrel locaties in Amsterdam.

Deze 10 locaties zijn onze persoonlijke favorieten en kunnen tevens via onze site geboekt worden zonder dat je hier boekingskosten voor betaalt.

Namens het hele Momentss team wensen we je alvast een geweldige borrel toe! 

#1 Pllek

Pllek Zaal - Momentss.nl
Pllek Zaal - Momentss.nl

Opzoek naar een bijzondere en stoere locatie? Dan ben je bij Pllek aan het juiste adres. Deze locatie heeft een privé terras met een privé strandje. Is dat niet perfect voor een eindejaarsborrel? Zowel voor grote feesten als voor de wat intiemere gelegenheden is Pllek uitermate geschikt.

#2 Café-restaurant Riva

Café-Restaurant Riva - Momentss.nl
Café-Restaurant Riva - Momentss.nl

Café-restaurant Riva is een prachtige locatie die gevestigd is aan de Amstel. Zowel met een kleine groep (tot 30 personen) als een grote groep (40 tot 120 personen) kun je hier direct aan het water genieten in een sfeervolle setting. De locatie is te bereiken vanaf de snelweg en vanuit het centrum van Amsterdam.

#3 Zuidpool

Zuidpool - Momentss.nl
Zuidpool - Momentss.nl

Ben je opzoek naar een eindejaarsborrel locatie die een authentieke wintersfeer heeft? Dan ben je bij Zuidpool aan het juiste adres. Zuidpool heeft een warme en sfeervolle uitstraling en is te boeken voor zowel grote als kleine groepen. De locatie bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam RAI en is daardoor goed bereikbaar.

#4 De Hollandsche Manege

De Hollandsche Manege - Momentss.nl
De Hollandsche Manege - Momentss.nl

Midden in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van het Leidseplein en grenzend aan het Vondelpark bevindt zich een goed bewaard geheim. De Hollandsche Manege kan zorgen voor zowel klein- als grootschalige evenementen. Ideaal voor een gezellig eindejaarsborrel in het centrum van Amsterdam.

#5 Grand Cafe Restaurant 1e Klas

Ben je opzoek naar een locatie met klasse? Dan is Grand Café-restaurant 1e Klas uitermate geschikt! Deze locatie heeft een prachtige uitstraling en is zowel voor particuliere als zakelijke eindejaarsborrels te boeken. Deze locatie heeft meerdere ruimtes waardoor zowel kleine als grote groepen hier terecht kunnen.

#6 House of Watt

House of Watt - Momentss.nl

House of Watt beschikt over meerdere zalen voor kleine en grote gelegenheden. Met mogelijkheden voor evenementen van 6 tot wel 500 personen. Denk hierbij aan een groot café met de mogelijkheid voor een borrel, feest, diner met grotere groepen etc…

#7 Vondelpark3

Vondelpark3 - Momentss.nl
Vondelpark3 - Momentss.nl

Opzoek naar een bijzondere locatie nabij het Vondelpark? Dan is Vondelpark3 dé perfecte locatie. Dit Rijksmonumentale pand bevindt zich midden in het Vondelpark en beschikt over verschillende ruimtes die ieder een compleet eigen uitstraling hebben. Hierdoor kun je altijd een ruimte vinden die volledig aan jouw wensen voldoet.

#8 Razmataz: Ensuite

Razmataz: EnSuite - Momentss.nl
Razmataz: EnSuite

Op zoek naar een locatie waar je eigen muziek af kunt spelen via een geluidsinstallatie? Wellicht is Razmataz: Ensuite dan precies wat je zoekt. De locatie heeft een huiselijke sfeer en biedt ruimte voor groepen tot 80 personen.

#9 Schreierstoren

Schreierstoren - Momentss.nl
Schreierstoren - Momentss.nl

De Schreierstoren is het één na oudste gebouw van Amsterdam en iedereen is er wel is een keer langs gelopen. Maar niet iedereen weet dat je hier voor een goede prijs een gaaf evenement kan vieren. In de Schreierstoren bevinden zich diverse ruimtes waar je voor allerlei gelegenheden terecht kan. Het heeft authentieke zalen waar een privéfeest, allerlei borrels, trouwerijen, of een diner gehouden kan worden.

#10 Delirium Café

Delirium Cafe - Momentss.nl
Delirium Cafe - Momentss.nl

De inrichting van dit Amsterdamse café is sfeervol en intiem waardoor vele groepen zich hier thuis voelen. Café Kootje van Delirium is geschikt voor groepen tot 55 personen en heeft een privé terras met uitzicht over het IJ. Kom je met een grotere groep dan kun je het aangrenzende Café Loetje ook afhuren, waardoor er max. 150 personen kunnen borrelen.

Toch op zoek naar iets anders?

Het kan natuurlijk zijn dat je iets heel specifieks zoekt wat je hier niet tussen ziet staan. Bekijk dan onze ruim 100 andere locaties of laat het ons weten, wij helpen je graag. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Reacties en eventuele aanvullingen op deze lijst zijn natuurlijk welkom. Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Succes en vooral heel veel plezier gewenst!

Groeten,

Team Momentss