fbpx

Top 10 Amsterdamse locaties voor jouw afstudeerborrel

Dat je gaat afstuderen is een feestje waard!

Na jaren hard gewerkt te hebben om je studie af te ronden is het dan eindelijk zover. Binnenkort ben je afgestudeerd en dat mag gevierd worden! Daarom hebben wij voor jouw afstudeerborrel of afstudeerfeestje de 10 leukste locaties in Amsterdam in kaart gebracht.

Deze 10 locaties hebben allen gemeen dat je er lekker kunt borrelen, dat het betaalbaar is en dat de sfeer zeer goed is. Sommige locaties kun je in zijn geheel afhuren, bij anderen kun je juist een deel van de locatie gebruiken. In beide gevallen wordt er sowieso een privé ruimte voor jou en je gasten vrijgehouden.

Lees snel verder en kijk waar jij jouw afstudeerborrel kunt hosten…

Café Tapmarin

Amsterdam de Pijp

Van Woustraat, midden in de bruisende Pijp, is hét adres voor echte gastvrijheid. Bij Tapmarin hebben wij 2 ruimtes waar je jouw feestje kan vieren. Jarigen, geslaagden, sportkampioenen en andere feestvarkens betalen geen zaalhuur bij ons. Voor een minimale besteding van slechts €250 kun je hier dan helemaal losgaan. 

Bekijk Café Tapmarin

Bar Lunar

Amsterdam Rembrandtplein

Dichterbij het uitgaansgebied in Amsterdam vind je ze niet. Bar Lunar is de ideale plek voor jouw afstudeerborrel als je een gezellige borrel wilt laten uitmonden in een echte stapavond. Boek een deel van de bar voor jou en je vrienden (max. 40). Voor een minimale besteding van slechts €350 kun je hier dan helemaal losgaan. 

Rooster Amsterdam

Amsterdam Westerpark

Rooster is een gezellig café/restaurant in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, vlakbij het Westerpark. Door de U-vormige indeling is de ruimte zeer geschikt voor zowel borrels met kleine als grotere gezelschappen tot 90 personen. Je kunt hier al terecht vanaf €5 p.p. minimale besteding, afhankelijk van de dag en jouw wensen.

Karakter

Amsterdam West

Dé plek waar je je thuis voelt. De kracht van Karakter is de laagdrempeligheid. Een shotje en een high five met de Bartender en je behoort binnen 5 minuten na binnenkomst tot de Karakter familie. Er is veel keuze uit kwaliteit Cocktails, Gin Tonics en wijn & bier. Je kunt hier al terecht met jouw vrienden vanaf €250 minimale besteding.

Café Plan West

Amsterdam West

Als je echt privé wilt borrelen en zingen dan kan je terecht in de karaoke ruimte van Café Plan West. Met een eigen tap en karaoke machine kun je gezellig met jouw vrienden een top avond beleven! De ruimte beschikt over een eigen bar en is groot genoeg voor ongeveer 35 personen.

Café Lust

Amsterdam de Pijp

In de Pijp zitten enorm veel leuke locaties, waaronder Café Lust. Hier kun je al terecht voor een minimale besteding van €50. Dit café staat bekend om de ongedwongen sfeer. Zo goed als alles is hier mogelijk.

Bar Mick

Amsterdam West

Gezellig buurtcafé in de Spaarndammerstraat, waar je een deel van kunt boeken voor jouw afstudeerborrel (€300 minimale besteding). Erg gemoedelijk en sfeervol, jullie zullen er een super leuke avond beleven.

Foeders

Amsterdam de Pijp

Foeders is een echt biercafé met een enorme hoeveelheid aan speciaal bieren. Ideaal dus voor een afstudeerborrel met bierliefhebbers. Je kunt hier een deel van de ruimte gebruiken voor een minimale besteding van slechts €150.

Bar Restaurant Nessst

Amsterdam Oost

Borrelen kan met kleine maar ook met grotere groepen. En ook als je wat te vieren hebt of met een groep vrienden wilt eten, is Nessst een prachtige plek. De ruimte is optisch in 2e te delen waardoor we de mogelijkheid hebben om het voorste gedeelte (restaurant) apart te verhuren van het achterste gedeelte (bar/dansvloer). Te boeken vanaf €250 huur. Eigen eten en drinken meenemen is mogelijk!

Grand café het Paviljoen

Amsterdam West

Gevestigd in een vrijstaand pand met sfeervol dakterras inclusief bar. Grand café het Paviljoen is in zijn geheel te boeken, maar je kunt ook een deel van de locatie gebruiken voor jouw afstudeerborrel. De gehele locatie op een vrijdag of zaterdag kun je al boeken €1000 minimale besteding. Heb je slechts een deel van de ruimte nodig dan is de minimale besteding een stuk lager, dit kun je in overleg afstemmen.

Ben je nog niet helemaal uit?

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet precies weet hoe je jouw afstuderen wilt vieren, misschien denk je juist aan een groot feest of privé diner in plaats van een borrel. Ook hierbij kunnen wij je helpen, naast deze 10 locaties zijn er nog veel meer locaties bij ons aangesloten. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, wij helpen graag. 

Reacties en eventuele aanvullingen op deze lijst zijn natuurlijk welkom. Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Succes en vooral heel veel plezier gewenst!

Groeten,
Team Momentss

Rijo Verburg - Momentss.nl

Geschreven door: Rijo Verburg