Top 10 Amsterdamse locaties voor jouw afstudeerborrel

Dat je gaat afstuderen is een feestje waard!

Na jaren hard gewerkt te hebben om je studie af te ronden is het dan eindelijk zover. Binnenkort ben je afgestudeerd en dat mag gevierd worden! Daarom hebben wij voor jouw afstudeerborrel of afstudeerfeestje de 10 leukste locaties in Amsterdam in kaart gebracht.

Deze 10 locaties hebben allen gemeen dat je er lekker kunt borrelen, dat het betaalbaar is en dat de sfeer zeer goed is. Sommige locaties kun je in zijn geheel afhuren, bij anderen kun je juist een deel van de locatie gebruiken. In beide gevallen wordt er sowieso een privé ruimte voor jou en je gasten vrijgehouden.

Lees snel verder en kijk waar jij jouw afstudeerborrel kunt hosten…

Café Tapmarin

Amsterdam de Pijp

Van Woustraat, midden in de bruisende Pijp, is hét adres voor echte gastvrijheid. Bij Tapmarin hebben wij 2 ruimtes waar je jouw feestje kan vieren. Jarigen, geslaagden, sportkampioenen en andere feestvarkens betalen geen zaalhuur bij ons. Voor een minimale besteding van slechts €250 kun je hier dan helemaal losgaan. 

Bekijk Café Tapmarin

Bar Lunar

Amsterdam Rembrandtplein

Dichterbij het uitgaansgebied in Amsterdam vind je ze niet. Bar Lunar is de ideale plek voor jouw afstudeerborrel als je een gezellige borrel wilt laten uitmonden in een echte stapavond. Boek een deel van de bar voor jou en je vrienden (max. 40). Voor een minimale besteding van slechts €350 kun je hier dan helemaal losgaan. 

Kopstootbar

Amsterdam Leidseplein

Voor de een is het een toffe bar en voor de ander is het een heerlijke club waar je tot laat in de nacht heerlijk kan dansen. De waarheid zal in het midden liggen want het kan allebei bij de Kopstootbar. Boek de bovenverdieping in zijn geheel of een deel. Je kunt hier al terecht zonder dat er een minimale besteding van toepassing is.

Karakter

Amsterdam West

Dé plek waar je je thuis voelt. De kracht van Karakter is de laagdrempeligheid. Een shotje en een high five met de Bartender en je behoort binnen 5 minuten na binnenkomst tot de Karakter familie. Er is veel keuze uit kwaliteit Cocktails, Gin Tonics en wijn & bier. Je kunt hier al terecht met jouw vrienden vanaf €250 minimale besteding.

Café Plan West

Amsterdam West

Als je echt privé wilt borrelen en zingen dan kan je terecht in de karaoke ruimte van Café Plan West. Met een eigen tap en karaoke machine kun je gezellig met jouw vrienden een top avond beleven! De ruimte beschikt over een eigen bar en is groot genoeg voor ongeveer 35 personen.

Café Lust

Amsterdam de Pijp

In de Pijp zitten enorm veel leuke locaties, waaronder Café Lust. Hier kun je al terecht voor een minimale besteding van €50. Dit café staat bekend om de ongedwongen sfeer. Zo goed als alles is hier mogelijk.

Bar Mick

Amsterdam West

Gezellig buurtcafé in de Spaarndammerstraat, waar je een deel van kunt boeken voor jouw afstudeerborrel (€300 minimale besteding). Erg gemoedelijk en sfeervol, jullie zullen er een super leuke avond beleven.

Foeders

Amsterdam de Pijp

Foeders is een echt biercafé met een enorme hoeveelheid aan speciaal bieren. Ideaal dus voor een afstudeerborrel met bierliefhebbers. Je kunt hier een deel van de ruimte gebruiken voor een minimale besteding van slechts €150.

Bar4

Amsterdam Centrum

Bar4 voor jouw eigen (privé) feest op een bijzondere locatie in het centrum van Amsterdam. Een knusse kleurrijke bruine kroeg uitermate geschikt voor verjaardagen en (afstudeer)borrels. De locatie heeft een capaciteit van maximaal 70 pers. en is al met ca. 20 pers. gezellig. Te boeken vanaf €400 minimale besteding.

Panache: Petit

Amsterdam Kinkerbuurt

Doordat ‘Petit’ een eigen ingang heeft kan het worden gebruikt als privé ruimte. Zo genieten jij en je gasten van de fijne sfeer en beleving van het restaurant gedeelte, maar kunnen jullie mede dankzij de aparte muziekinstallatie echt een eigen feestje bouwen. Hier kun je al terecht vanaf €500 een minimale besteding.

Ben je nog niet helemaal uit?

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet precies weet hoe je jouw afstuderen wilt vieren, misschien denk je juist aan een groot feest of privé diner in plaats van een borrel. Ook hierbij kunnen wij je helpen, naast deze 10 locaties zijn er nog veel meer locaties bij ons aangesloten. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, wij helpen graag. 

Reacties en eventuele aanvullingen op deze lijst zijn natuurlijk welkom. Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Succes en vooral heel veel plezier gewenst!

Groeten,
Team Momentss

Rijo Verburg - Momentss.nl

Geschreven door: Rijo Verburg

This is the Momentss...

Zaaltjeboeken.nl gaat verder als Momentss!

Wat is ons doel met Momentss?
Het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de mooie momenten in jouw leven te vieren. Van het bieden van inspiratie en handige checklists tot en met het direct boeken van feestlocaties, DJ’s, cateraars en veel meer…

Met Momentss creëer je unieke en prachtige levensmomenten!
Momenten om te vieren!  Momenten om nooit meer te vergeten!

Om dit mooie moment te vieren hebben we iets leuks voor je: