fbpx

Onze top 10 eindejaarsborrel locaties in Rotterdam

Het eind van het jaar nadert en je weet wat dat betekent: de eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel. Hét moment van het jaar waarop je collega’s, vrienden of familie van een compleet andere kant te zien krijgt na de nodige drankjes. Hét feestje om niet te missen, waar het hele jaar nog over wordt nagepraat.

Uit ervaring weten we dat bij een eindejaars- of nieuwsjaarsborrel de locatie het feestje kan maken of breken. Speciaal daarom hebben we een top 10 gemaakt van de beste oude-/nieuwjaarsborrel locaties in Rotterdam.

Deze 10 locaties zijn onze persoonlijke favorieten en kunnen tevens via onze site geboekt worden zonder dat je hier boekingskosten voor betaalt.

Namens het hele Momentss team wensen we je alvast een geweldige borrel toe! 

#1 Boompjes Rotterdam

Boompjes Rotterdam - Momentss.nl
Boompjes Rotterdam - Momentss.nl

Terwijl u met een koel drankje in de hand uitkijkt over de Maas, zakt de zon weg achter de Erasmusbrug. Langzaam licht de skyline van Rotterdam voor uw ogen op. Er zijn weinig plekken waar ‘Manhattan aan de Maas’ imposanter aandoet dan vanuit de evenementenlocatie Boompjes.

#2 Cuzina Rotterdam

Cuzina Rotterdam - Momentss.nl
Cuzina Rotterdam - Momentss.nl

Locatie Cuzina in Rotterdam IJsselmonde is een prachtige ruimte met veel sfeer en karakter. De ruimte is voor meerdere evenementen geschikt en is fris ingericht met hout en veel groen. Huur deze prachtige ruimte los en regel de rest zelf of huur het inclusief heerlijke catering, alles is mogelijk.

#3 Nieuw Rotterdams Cafe

Nieuw Rotterdams Cafe - Momentss.nl
Nieuw Rotterdams Cafe - Momentss.nl

NRCafé verzorgt graag je feest, vergadering of borrel. Onze bar NEXT en Atrium zijn exclusief te huur. Maar ook in het Grand Café kunnen we ruimte voor je reserveren, zo is onze bar LUX onderdeel van het Grand Café.

#4 Roffa Restobar

Roffa Restobar - Momentss.nl
Roffa Restobar - Momentss.nl

Het cafe-restaurant ligt in het Oude Noorden en de zaak heeft een hippe inrichting met een warme sfeer. De ruimte is ideaal voor feestjes en borrels, geheel af te huren (privé) of gedeeltelijk (maar dan niet privé). Zelf versieringen en muziek verzorgen is uiteraard ook geen probleem, maar indien gewenst kunnen wij daar zelf voor zorgen.

#5 Croos Rotterdam

Gevestigd in Crooswijk, vlakbij het centrum van Rotterdam en dichtbij het Kralingsebos. Naast lekkere koffie kun je hier terecht voor een snelle of uitgebreide lunch, huisgemaakte taart of een gezellige borrel. Het is fijn dat er verschillende ruimtes zijn. Dat geeft een gezellige huiselijke sfeer, met kunst aan de muur en overal knusse hoekjes. Iedereen voelt zich hier thuis! 

#6 Café Ech Wel

Café Ech Wel - Momentss.nl
Café Ech Wel - Momentss.nl

Café Ech Wel, mooi gelegen in Rotterdam Centrum aan de Parkkade aan de rand van Het Park, aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor een leuk feestje! Voor elke gelegenheid kun jij Café Ech Wel gebruiken om jouw feest onvergetelijk te maken.

#7 Boutique Hotel Quartier du Port

Quartier du Port - Momentss.nl
Quartier du Port - Momentss.nl

Privé-evenementen komen in allerlei vormen en maten. Gelukkig kan Quartier du Port hét antwoord geven op alle vragen en wensen aangaande privé-evenementen. De stijlvolle evenementenruimte is flexibel in te richten en voorzien van alle moderne geneugten. Natuurlijk kun je desgewenst ook gebruik maken van het hotel en restaurant.

#8 Zaal Beatrix (Schiedam)

Zaal Beatrix - Momentss.nl
Zaal Beatrix - Momentss.nl

Dit familiebedrijf voor zalenverhuur in Schiedam en omgeving is opgericht in 1946 en groeide sindsdien uit tot een begrip in de regio. Door de jaren heen evalueerde onze locatie tot de gezelligste en drukste feestzaal van Schiedam en omgevingWij combineren een ontspannen sfeer met zeer aantrekkelijke prijzen en de gemakken van alle moderne voorzieningen.

#9 Roffa Streetfoodbar

Roffa StreetfoodBar - Momentss.nl
Roffa StreetfoodBar - Momentss.nl

Roffa Streetfoodbar is een bar/restaurantje gelegen in het Scheepvaartkwartier, op loopafstand van het centrum en de gezellige Witte De Withstraat. De inrichting van de bar is zeer gezellig en authentiek (verzamelitems uit het buitenland en handgemaakte meubels). Een bierproeverij is ook mogelijk, naast een borrel, feestje of dineetje.

#10 Partyboot de Rotterdammer

Partyboot de Rotterdammer - Momentss.nl
Partyboot de Rotterdammer - Momentss.nl

Op Partyboot De Rotterdammer is een feest met de locatie alleen al een succes! Vaar over de wateren van Rotterdam en genieten op de achtergrond van de prachtige skyline. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Voor groepen vanaf 40 tot 250 personen.

Toch op zoek naar iets anders?

Het kan natuurlijk zijn dat je iets heel specifieks zoekt wat je hier niet tussen ziet staan. Bekijk dan onze andere locaties of laat het ons weten, wij helpen je graag. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Reacties en eventuele aanvullingen op deze lijst zijn natuurlijk welkom. Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Succes en vooral heel veel plezier gewenst!

Groeten,

Team Momentss