Kortingscodes voorwaarden

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes, kortingstegoeden en tegoedcodes die worden aangeboden door Momentss.nl. Voor zowel kortingscodes als voor kortingstegoed en tegoedcodes wordt in onderstaande tekst het woord ‘kortingscodes’ gebruikt.
 2. Voor digitale kortingscodes geldt dat deze zonder toestemming van Momentss niet overdraagbaar zijn aan anderen.
 3. De vervaldatum van kortingscodes is één jaar, vanaf het moment van uitgifte.
 4. Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden voor boekingen die gedaan zijn vóór het verkrijgen van de kortingscode.
 5. Kortingscodes zijn alleen te gebruiken op de website van Momentss en kunnen niet direct bij de dienstaanbieder gebruikt worden.
 6. Tenzij anders staat vermeld, geldt voor iedere kortingscode dat deze per persoon en per e-mailadres slechts eenmaal kan worden gebruikt.
 7. Je kunt kortingscodes niet ruilen voor geld.
 8. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
 9. Je kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 10. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
 11. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
 12. Momentss is te allen tijde gerechtigd om kortingscodes op te heffen, bijvoorbeeld in het geval van een faillissement.
 13. Wanneer er een aanmeldprocedure aan de kortingscode gekoppeld is, geeft de gebruiker toestemming om nieuwsbrieven en andere e-mails te ontvangen van Momentss.