fbpx
Momentss_logo_create_celebrate_wit

Meer aanvragen en omzet ontvangen voor jouw locatie?

Sluit je aan bij Momentss.nl en verwelkom particuliere en zakelijke gasten

Vul jouw ruimte tijdens de rustige momenten

In Nederland vinden dagelijks duizenden particuliere en zakelijke gelegenheden plaats die door mensen zoals jij en ik worden georganiseerd. 

Denk hierbij aan: verjaardagsfeestjes, borrels, netwerkbijeenkomsten, babyshowers, kinderverjaardagen, jubileums, vergaderingen, conferenties en nog veel meer!

Met Momentss hebben wij als doel om het vinden van een geschikte locatie voor deze gelegenheden zo eenvoudig mogelijk te maken.

Kies hoe je deelt

Paviljoen Puur - Momentss.nl

Je bepaalt helemaal zelf hoe je jouw ruimte deelt. Je kunt deze volledig verhuren, maar je kunt ook groepen ontvangen die slechts een deel van de ruimte in beslag nemen (bijvoorbeeld in een café of bar).

Je kunt van te voren aangeven waarvoor jouw ruimte gebruikt kan worden en op welke momenten. Op deze manier krijg je alleen aanvragen die bij jouw locatie passen.

Daarnaast blijf jij volledig in controlle omdat je zelf mag bepalen welke aanvragen je wel en niet aanneemet.

Gemiddeld ontvangen verhuurders 10 aanvragen per maand.

Hoe werkt Momentss.nl?

Meld je gratis aan bij Momentss.nl

Vul in enkele minuten de details van jouw dienst in en voeg foto’s toe. Wij doen vervolgens de rest, zodat jij vindbaar bent en je snel jouw eerste aanvragen kunt ontvangen.

Handel de aanvragen af

Kom in contact met klanten die jou willen inhuren en bespreek de mogelijkheden.

Verwelkom gasten op jouw locatie

Zodra een boeking definitief is verwelkom je de gasten op de afgesproken datum.

Elke ruimte kan op Momentss

Ruimtes in alle vormen, stijlen en maten doen het goed op Momentss. Cafés, discotheken, dansscholen, clubhuizen, danszalen, buurthuizen en nog veel meer.. 

Hoe diversiteit, des te beter.

Café Tapmarin - Momentss.nl

Café

Zhembrobskyy Studio -Zaaltjeboeken.nl

Dansschool

Café-Restaurant Riva - Momentss.nl

Restaurant

Pllek - Momentss.nl

Theater

Studio

Partyschip - Momentss.nl

Boot

de-brouwerij

Huiselijke ruimte

De Marktkantine - Momentss.nl

Evenementenhal

Cafe Plan West - Momentss.nl

Karaoke-ruimte

Wat zeggen andere verhuurders?

Wij geloven dat we een meerwaarde bieden door te focussen op kwaliteit, gemak, transparantie en persoonlijke ondersteuning. Het is dan ook fijn dat verhuurders die met ons samenwerken dit ook zo ervaren:

"Bij deze wil ik graag de personen van Momentss een compliment geven voor wat betreft hun aanpak en klantencontact. Dit gaat heel subtiel (lees: niet lastig/vaak) en ze reageren direct op kwesties als die er al zijn. Service en snelheid is toch wat op dit moment het kaf van het koren scheidt en dat gaat bij hun uitstekend. Onlangs zijn ze nog langs geweest om de voortgang te bespreken voor wat betreft de boekingen en onze ervaringen te delen. Dit gaf mij ook weer nieuwe invalshoeken hoe wij de reserveringen aannemen. Kortom; erg blij met hun service!"
Schreierstoren - Momentss.nl
Sebastiaan
Schreierstoren (café)
"Momentss heeft een super leuk team om mee samen te werken. Bereikbaar, behulpzaam en duidelijke communicatie. Het platform is daarnaast ook erg duidelijk."
Britt - De Brouwerij - Momentss.nl
Britt
De Brouwerij (studio)
"Wij zijn sinds het begin bij Momentss aangesloten. De communicatie en samenwerking met Rijo verloopt soepel en als vanzelfsprekend. Het is erg fijn als onderneming om door middel van dit platform onze ruimte meer onder de aandacht te brengen. Gedurende onze samenwerking hebben wij behoorlijk wat reserveringen mogen ontvangen, welke allemaal goed verliepen. Een aanrader voor bedrijven die hun ruimte meer willen verhuren!"
Jessica - Hennequin & To - Momentss.nl
Jessica
Hennequin & To
(restaurant / bar)
"De samenwerking met Rijo en Jochem van Momentss is erg fijn. De diverse aanvragen die we via hun binnenkrijgen, zorgen voor extra verhuur van onze ruimtes. De communicatie verloopt prettig en ze voelen zich erg betrokken bij het proces en helpen graag mee in de afhandeling van de aanvragen."
Aniek - Bluebirds - Momentss.nl
Aniek
Bluebirds (yogastudio)

Veelgestelde vragen

No cure no pay
Momentss werkt op een ‘no cure no pay‘ basis, wat inhoudt dat we alleen een vergoeding vragen voor definitieve boekingen die via ons platform zijn gedaan. Aanvragen die niet doorgaan kosten je dus niets. 

Je aansluiten bij Momentss is dus een win-win situatie omdat je alleen een vergoeding betaalt als je daadwerkelijk geld verdient via ons platform.

De hoogte van de vergoeding verschilt per soort locatie. Graag leg ik je dit verder uit per mail of telefoon. Stuur een e-mailtje naar jerrel@momentss.nl en ik kom hier zo snel mogelijk bij je op terug.


Tijdelijk geen aansluitkosten
Op dit moment rekenen we geen aansluitkosten voor de locaties die zich nu aanmelden. 

Let op: dit kan komen te vervallen in de nabije toekomst dus meld je nu gratis aan zolang het nog kan.

Betalingen regel je direct met de boeker, zoals je dit normaal ook zou doen. Nadat de boeking heeft plaatsgevonden factureren wij pas onze vergoeding.

Wanneer een bezoeker van onze website een aanvraag doet ontvang je een e-mail met daarin alle informatie over de aanvraag. Aanvragen kun je op drie manieren afhandelen:
  • Je kunt direct op de aanvraag e-mail reageren. Jouw e-mail komt direct in ons systeem terecht en wordt doorgestuurd naar de aanvrager.
  • Je kunt inloggen op Momentss.nl. Wanneer je inlogt zie je direct al jouw aanvragen met de actuele statussen hiervan. Klik op de nieuwe aanvraag en plaats jouw reactie.
  • Je kunt de aanvrager bellen op het telefoonnummer dat in de aanvraag staat.

Iedereen. Allerlei soorten ruimtes zijn geschikt, van cafés tot yogastudio’s en buurthuizen. Mensen komen naar Momentss op zoek naar ruimtes voor verjaardagsfeestjes, babyshowers, afstudeerborrels, bruiloften en ook zakelijke events.

Jouw aansluiting bij Momentss is maandelijks opzegbaar.

Wil je liever meteen een start maken met jouw locatiepagina, dan kan dat ook. Klik hier om de details van de ruimte(s) in te voeren.

We helpen je graag verder!

Jerrel Zwartbol

Jerrel Zwartbol

Rijo Verburg - Momentss.nl

Rijo Verburg

Ben je geïnteresseerd?

Vul jouw gegevens in zodat wij jouw persoonlijke pagina kunnen opmaken.

Meld je aan en kom onder de aandacht van duizenden feestvierders per maand!