fbpx

Meer aanvragen en omzet via Momentss.nl

Sluit je aan en verwelkom particuliere en zakelijke gasten

Al voor slechts €29,95 €19,95 p/m kom jij onder de aandacht van duizenden feestvierders per maand.

Vul jouw ruimte tijdens de rustige momenten

Iedereen heeft ruimtes nodig waar ze kunnen ontmoeten, creëren en feesten. Zorg dat jouw ruimte vindbaar is voor de mensen die zoeken naar een ruimte als die van jou.

Kies hoe je deelt

Paviljoen Puur - Momentss.nl

Jij houdt van jouw ruimte, dus jij bepaalt hoe je deze wilt delen.

Open jouw deuren voor bijeenkomsten gedurende de week, privé diners in de avond of alleen voor feestjes in het weekend, wat jij wilt.

Je kunt van te voren aangeven waarvoor jouw ruimte gebruikt kan worden en op welke momenten.

Jij hebt volledig de controle!

Gemiddeld ontvangen verhuurders 10 aanvragen per maand, dus je kunt kiezen welke voor jou het interessants zijn.

Hoe het werkt

Meld je aan bij Momentss.nl

Vul in enkele minuten de details van jouw dienst in en voeg foto’s toe. Wij doen vervolgens de rest, zodat jij vindbaar bent en je snel jouw eerste aanvragen kunt ontvangen.

Handel de aanvragen af

Kom in contact met klanten die jou willen inhuren en bespreek de mogelijkheden.

Verwelkom gasten op jouw locatie

Zodra een boeking definitief is verwelkom je de gasten op de afgesproken datum.

Elke ruimte kan op Momentss

Ruimtes in alle vormen, stijlen en maten doen het goed op Momentss. Cafés, dansscholen, clubhuizen, danszalen, buurthuizen en nog veel meer..Juist de diversiteit zorgt dat het aantrekkelijk is voor iedereen.
Café Tapmarin - Momentss.nl

Café

Zhembrobskyy Studio -Zaaltjeboeken.nl

Dansschool

Café-Restaurant Riva - Momentss.nl

Restaurant

Pllek - Momentss.nl

Theater

Bij Eef op IJburg - Momentss.nl

Studio

Partyschip - Momentss.nl

Boot

de-brouwerij

Huiselijke ruimte

De Marktkantine - Momentss.nl

Evenementenhal

Cafe Plan West - Momentss.nl

Karaoke-ruimte

Wat zeggen andere verhuurders?

Wij geloven oprecht dat we een meerwaarde bieden door te focussen op kwaliteit, gemak, transparantie en persoonlijke ondersteuning. Het is dan ook fijn dat de verhuurders die met ons samenwerken dit ook zo ervaren 🙂 

"Bij deze wil ik graag de personen van Momentss een compliment geven voor wat betreft hun aanpak en klantencontact. Dit gaat heel subtiel (lees: niet lastig/vaak) en ze reageren direct op kwesties als die er al zijn. Service en snelheid is toch wat op dit moment het kaf van het koren scheidt en dat gaat bij hun uitstekend. Onlangs zijn ze nog langs geweest om de voortgang te bespreken voor wat betreft de boekingen en onze ervaringen te delen. Dit gaf mij ook weer nieuwe invalshoeken hoe wij de reserveringen aannemen. Kortom; erg blij met hun service!"
Schreierstoren - Momentss.nl
Sebastiaan
Schreierstoren (café)
"Momentss heeft een super leuk team om mee samen te werken. Bereikbaar, behulpzaam en duidelijke communicatie. Het platform is daarnaast ook erg duidelijk."
Britt - De Brouwerij - Momentss.nl
Britt
De Brouwerij (studio)
"Wij zijn sinds het begin bij Momentss aangesloten. De communicatie en samenwerking met Rijo verloopt soepel en als vanzelfsprekend. Het is erg fijn als onderneming om door middel van dit platform onze ruimte meer onder de aandacht te brengen. Gedurende onze samenwerking hebben wij behoorlijk wat reserveringen mogen ontvangen, welke allemaal goed verliepen. Een aanrader voor bedrijven die hun ruimte meer willen verhuren!"
Jessica - Hennequin & To - Momentss.nl
Jessica
Hennequin & To
(restaurant / bar)
"De samenwerking met Rijo en Jochem van Momentss is erg fijn. De diverse aanvragen die we via hun binnenkrijgen, zorgen voor extra verhuur van onze ruimtes. De communicatie verloopt prettig en ze voelen zich erg betrokken bij het proces en helpen graag mee in de afhandeling van de aanvragen."
Aniek - Bluebirds - Momentss.nl
Aniek
Bluebirds (yogastudio)

Veelgestelde vragen

Iedereen. Allerlei soorten ruimtes zijn geschikt, van cafés tot yogastudio’s en buurthuizen. Mensen komen naar Momentss op zoek naar ruimtes voor verjaardagsfeestjes, babyshowers, afstudeerborrels, bruiloften en ook zakelijke events.

Voor het aanmelden van jouw ruimte vragen we een passende maandelijkse bijdragen.

Wij helpen je met het verkrijgen van de aanvragen en waar nodig t/m het definitief maken. Om het proces op dit moment soepel te laten verlopen zitten wij er niet tussen voor wat betreft de betaling, dit kun je zoals je altijd al doet direct met de boeker regelen.

Jouw aansluiting bij Momentss is maandelijks opzegbaar.

Wij investeren flink in de marketingcampagnes die benodigd zijn om boekingen voor jou te genereren. Daarom vragen we een fee / commissie die passend is voor jouw ruimte.

We denken altijd met je mee zodat je zoveel mogelijk waarde haalt uit ons platform en je niet teveel betaalt ten opzichte van wat je er voor terug krijgt.

Jazeker, wij zijn bereikbaar op 085 060 4004. Bel ons gerust wanneer je vragen hebt. We helpen je graag.

Wil je liever meteen een start maken met jouw locatiepagina, dan kan dat ook. Klik hier om de details van de ruimte(s) in te voeren.

We helpen je graag verder!

Jerrel Zwartbol

Jerrel Zwartbol

Rijo Verburg - Momentss.nl

Rijo Verburg

Ben je geïnteresseerd?

Vul jouw gegevens in zodat wij jouw persoonlijke pagina kunnen opmaken.

Al vanaf €29,95 €19,95 p/m kom jij onder de aandacht van duizenden feestvierders per maand.