fbpx
Momentss_logo_create_celebrate_wit

Feestlocaties Amsterdam

Op zoek naar een feestlocatie of feestzaal in Amsterdam omdat je iets te vieren hebt? Dan ben je op de juiste plek! We hebben voor jou de leukste cafés, kroegen, partycentrums en zaaltjes in Amsterdam op een rijtje gezet die je direct kunt boeken.

4.9
Laagste prijs garantie
Persoonlijke service
Géén boekingskosten

Hoe werkt het?

Bij Momentss regel je alles voor jouw feestje van A tot Z. Denk hierbij aan catering, entertainment, artiesten en uiteraard ook feestlocaties in Amsterdam.

Op onze website vind je meer dan 100+ feestlocaties in Amsterdam die je eenvoudig kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren.

Vervolgens kun je eenvoudig direct contact opnemen met de locatie om verdere details te bespreken. 

Zodra je boeking definitief is kun je al jouw vrienden, familie en kennissen uitnodigen en kan de voorpret beginnen.

Scroll verder voor onze uitgelichte feestlocaties of klik op de onderstaande knop om alle locaties te bekijken.

Feestlocaties Amsterdam met volledige service

Wil je een gezellig feestje vieren zonder dat je zelf veel hoeft te regelen? Dan adviseren we je om een locatie te boeken waarbij de catering door de locatie zelf verzorgd wordt. Met andere woorden, je bestelt gewoon hapjes en drankjes aan de bar die je op een later moment afrekent.

Onze aanraders:

Feestlocaties Amsterdam eigen & drinken toegestaan​

Wil je een gezellig feestje geven en je eigen eten en drinken meenemen? Ook dat is mogelijk. Bij onderstaande locaties kun je zelf eten en drinken meenemen en betaal je alleen voor het gebruik van de locatie.

Onze aanraders:

Goedkope Feestlocaties Amsterdam

Heb je iets minder te besteden maar wil je toch een knalfeest geven? Geen probleem! Ook voor een kleiner budget hebben we geschikte goedkope feestlocaties in Amsterdam.

Onze aanraders:

Kleine Feestlocaties Amsterdam

Wil je een feestje geven in een wat kleinere feestlocatie in Amsterdam? Dat is geen probleem. Onderstaande locaties bieden een knusse gezellige ruimte om jouw feestje te kunnen geven.

Onze aanraders:

Waarom een Feestlocatie in Amsterdam huren via Momentss?

Geef je binnenkort een feest en wil je een feestzaal of feestlocatie huren in Amsterdam? Dan ben je bij Momentss.nl aan het juiste adres. Op onze site vind je een groot aanbod bijzondere feestlocaties voor groepen van groot tot klein. Daarnaast passen onze locaties binnen ieder budget. Met wat minder budget kun je een goedkope feestlocatie vinden waar eigen drank en eten is toegestaan.

Mocht je wat meer budget tot je beschikking hebben, dan kun je een feestzaal huren waar je volledige service krijgt. Deze locaties werken vaak met een minimale besteding, wat inhoud dat de locatie gratis is als je voor een minimum bedrag aan drankjes en hapjes bestelt.

We hebben onze site zo ingericht dat je eenvoudig feestlocaties kunt vinden, vergelijken en direct kunt aanvragen. Zo ben je nooit veel tijd kwijt bij het vinden van een locatie waar je een top feest kunt geven.

Mocht je tijdens jouw zoektocht naar een geschikte feestlocatie hulp nodig hebben, dan staan we voor je klaar! Je kunt ons namelijk altijd bereiken via info@momentss.nl. We helpen je vervolgens graag verder zodat je een geweldig feest kunt organiseren!

Met vriendelijke groet,
Rijo van Momentss.nl

Feestlocaties Amsterdam Blogs

Top 10 unieke vergaderlocaties in Amsterdam

Top 10 vergaderlocaties in Amsterdam Je wilt een vergadering buiten de deur organiseren, wat is dan essentieel? Inderdaad, een leuke vergaderlocatie die goed bereikbaar is…

Lees verder »

TOP 25 – Verjaardag feestlocaties in Amsterdam

Top 25 verjaardag feestlocaties in Amsterdam Elk jaar is het weer zover, jouw verjaardag. Soms vier je het wel en soms niet, maar als je het viert dan wil je natuurlijk dat…

Lees verder »

Top 10 Amsterdamse locaties voor jouw afstudeerborrel

Dat je gaat afstuderen is een feestje waard! Na jaren hard gewerkt te hebben om je studie af te ronden is het dan eindelijk zover. Binnenkort ben je afgestudeerd en dat mag…

Lees verder »

Onze top 10 nieuwjaarsborrel locaties in Amsterdam

Het eind van het jaar nadert en je weet wat dat betekent: de eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel. Hét moment van het jaar waarop je collega’s, vrienden of familie van…

Lees verder »