Het verhaal achter Momentss

"De mooiste momenten in het leven zijn er om te delen met de mensen die jij lief hebt."

“Wij geloven dat het organiseren en vieren van jouw verjaardag, afstudeerborrel, promotiediner of andere feestelijke gelegenheid eenvoudiger en sneller geregeld kan zijn.”​

Bijzondere momenten moet je vieren!

De mooiste momenten in het leven zijn er om te delen met de mensen die jij lief hebt! Dat is waar wij in geloven, want het zijn namelijk deze momenten waar je later met veel plezier op terugkijkt.

Al vanaf de geboorte gebeurt er heel veel moois in het leven. Denk aan alle (jubileum) verjaardagen, het behalen van je middelbare schooldiploma, afstuderen, promoveren, samenwonen, kinderen krijgen, trouwen, met pensioen gaan en vele andere waardevolle momenten.

Vier deze momenten, vier het leven!

Op zoek naar de ideale feestlocatie…

Voor de 30e verjaardag van mijn vriendin ging ik (Rijo – oprichter Momentss) op zoek naar een leuke locatie in Amsterdam. Ik dacht nog: “Hoe moeilijk kan het nou zijn om een geschikte locatie te vinden?”. Na goed gezocht te hebben kon ik toch nergens een overzichtelijke website met geschikte locaties incl. kosten en mogelijkheden vinden.

Helaas was het dus niet zo dat ik snel en eenvoudig een ideale locatie kon vinden, laat staan online kon boeken. Online vind je vooral de grotere evenementenlocaties, maar een overzichtelijke site met unieke relatief kleinere locaties geschikt voor groepen tussen de 15 en 150 gasten was er niet.

Dit zorgde voor wat frustratie, maar vooral onbegrip dat dit nog niet bestond. Daarom zijn wij Momentss (voorheen Zaaltjeboeken.nl) gestart. Met Zaaltjeboeken.nl gaven we de ‘verborgen pareltjes’ een platform om hun ruimte aan te bieden. Dit varieert van bars en cafés met een ruimte die gebruikt kan worden voor borrels en kleine feestjes tot locaties die in zijn geheel voor privé gebruik te boeken zijn.

We hebben in het eerste jaar (2018) met Zaaltjeboeken.nl een mooi begin gemaakt en meer dan 1000 mensen mogen assisteren bij hun zoektocht naar de ideale feestlocatie . Hier zijn we heel trots op.

Het gaat om de beleving van het moment

Waar we met Zaaltjeboeken.nl volledig de focus hadden gelegd op de locatie, gaan we nu met Momentss de belangrijke levensmomenten centraal zetten . Het vinden en het boeken van een feestlocatie blijft net zo makkelijk als voorheen, maar nu bieden we nog meer.

Momentss is er om jou te inspireren, om je te helpen de organisatie zonder stress te doorlopen dankzij tips en tools t/m assistentie bij het boeken van een feestlocatie, entertainment, catering en diverse andere diensten .

Alles om bij te dragen aan een bijzondere dag en herinnering om nooit te vergeten.

"Het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de mooiste momenten in het leven te vieren. Dat is ons doel."
Team Momentss