fbpx

Veelgestelde vragen - Boeker

Het begint allemaal bij het soort moment dat je wilt vieren. Voor de belangrijkste momenten hebben wij aparte pagina’s opgesteld met een handig stappenplan.

Kijk onder ‘Momenten’ in het hoofdmenu of jouw moment erbij staat of klik anders op ‘Een ander moment…’

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Op Momentss kun je diverse aanbieders vinden die allemaal een dienst, service of product aanbieden dat gerelateerd is aan het organiseren van events en feestelijke gelegenheden.

Dit zijn o.a. (feest)locaties, cateraars, DJ’s, bands en vele andere soorten entertainment.

Eigenlijk kun je voor elke gelegenheid bij ons terecht, maar de focus ligt wel op de feestelijke gelegenheden. Het aanbod is hier ook op afgestemd. Of je nu je verjaardag, afstudeerborrel, vrijgezellenfeest of teamuitje wilt organiseren, je bent bij ons aan het juiste adres.

We voegen doorlopend nieuwe aanbieders toe aan ons platform en we weten zeker dat je bij ons kunt vinden wat je nodig hebt om van jouw gelegenheid een onvergetelijk moment te maken.

Mocht je hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Het organiseren van een feestje, borrel of ander evenement kan best stressvol zijn. Er moet namelijk ontzettend veel geregeld worden. Wij snappen dat het uiteindelijk draait om de beleving van jouw moment zelf, we helpen je dus graag een handje bij het organiseren van jouw perfecte evenement, gelegenheid of feest zodat jij zonder stress met volle teugen kan genieten. 

Via Momentss kun je snel aanbieders bekijken en vergelijken o.b.v. jouw wensen. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met hen, waardoor je dus tijd bespaart en je kunt focussen op hetgeen wat er echt toe doet – een succesvol evenement organiseren.

Extra hulp nodig? Bij Momentss kun je ook terecht voor persoonlijk advies , we helpen je op weg met het kiezen van een locatie en diverse tips en tricks. Zo zit jij binnen no-time in de feest-stemming!

Nee, onze service is gratis voor boekers. Wij brengen geen boekings- of administratiekosten in rekening. Onze partners betalen ons een marketingfee en in ruil helpen wij hen met het verkrijgen van boekingen. Op deze manier kunnen wij onze service dan ook gratis aanbieden aan jou als gebruiker.

Dit is een vooraf genoemd bedrag dat minimaal bij de locatie uitgegeven moet worden. Als je de minimale besteding of bargarantie uitgeeft bij de locatie dan mag er gratis gebruik worden gemaakt van een ruimte.

Als er bijvoorbeeld een bargarantie van €500 gevraagd wordt dan moet minimaal dat bedrag worden uitgeven aan drankjes en hapjes. Als je gasten erg veel dorst hebben, dan mag er uiteraard meer besteld worden, die kosten komen dan bovenop de bargarantie.

Lees ook onze blog hierover: “Bargarantie – Wat is het en waarom is het top?” 

De betaling handel je direct af met de aanbieder. De aanbieder hanteert hiervoor zijn eigen regels. Sommigen zullen bijvoorbeeld een aanbetaling vereisen. Vraag de aanbieder naar de voorwaarden.

Ja dit is mogelijk, let echter wel op de voorwaarden. De voorwaarden verschillen per aanbieder en worden door de aanbieder bepaald.

Wanneer je een boeking wilt aanpassen / annuleren doe dit dan direct bij de aanbieder. Zij kunnen je verder helpen.

Een aanbieder ontvangt nadat je contact hebt opgenomen direct een notificatie in zijn mail. De een is sneller dan de ander met reageren maar over het algemeen wordt er binnen 24 uur gereageerd. Als het echter te lang duurt neem dan contact op met ons, zodat wij hier achteraan kunnen gaan.

We hebben een blog geschreven met 10 tips voor het organiseren en hosten van een feest. Dat kun je hier lezen.

Veelgestelde vragen - Aanbieder

Momentss brengt klanten en aanbieders bij elkaar.

Dit doen wij voor een specifiek soort klanten, namelijk voor klanten die bezig zijn met het organiseren van een event of het vieren van een feestelijke gelegenheid.

Voor deze groep is het nu niet makkelijk om o.a. (feest)locaties, cateraars, DJ’s, entertainers etc. online te vinden en te boeken. Daarom brengen wij dit aanbod zo overzichtelijk mogelijk in kaart. 

Voor aanbieders is het een mogelijkheid om onder de aandacht te komen bij een grote groep die actief zoekt naar aanbieders.

Dankzij onze investering in de marketing die wij doen leveren wij jullie nieuwe klanten aan. Zodra jouw profielpagina online staat ben je direct vindbaar én boekbaar voor een grote groep potentiële nieuwe klanten.

Hiermee werk je aan jouw naamsbekendheid, maar belangrijker nog aan het verhogen van jouw omzet. We zorgen er namelijk voor dat jij het meeste uit jouw locatie, service of dienst kan halen zonder veel tijd in marketing of reclame te steken. Zo kun jij je weer focussen op waar het echt om draait, service leveren aan je klanten!

Vrijwel alle aanbieders die diensten en/of producten kunnen aanbieden die horen bij het organiseren en vieren van een feestelijk moment hebben profijt wanneer ze op Momentss te vinden zijn.

Van een leuke hoek in een bar, een boot of een mooi aangeklede feestzaal welke je kunt huren voor een feestje t/m DJ’s, cateraars en artiesten voor kinderverjaardagen. 

Wij genereren via diverse marketingkanalen traffic naar Momentss. Met onze kennis hebben wij de site op zo’n manier ingericht dat wij het maximale uit elke lead kunnen halen. 

Doordat wij onder andere weten waar een bezoeker naar op zoek is wanneer ze op onze site komen, kunnen wij ze direct relevante content laten zien. Hiermee optimaliseren wij de conversie en zorgen wij voor meer boekingen voor jouw locatie.

Ja, dat klopt. Het is gratis om jouw aanbod te plaatsen op Momentss. Dit doen wij omdat wij geloven in een samenwerking waarbij beide partijen echt van kunnen profiteren. No cure, no pay.

Wij investeren flink in de marketingcampagnes die nodig zijn om boekingen te genereren. Voor elke boeking die dankzij onze investeringen tot stand komt, vragen wij een commissie van 9 tot 15%.

Het percentage van de commissie is afhankelijk van de hoogte van jouw prijs. Hiervoor hanteren wij een staffel. Uiteraard wordt de commissie alleen doorberekend wanneer het event daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en er dus omzet is gegenereerd voor jou als locatie-beheerder.

Wij hebben zeer aantrekkelijke deals met professionele fotografen en videografen, omdat wij een groot aantal opdrachten bij hen neerleggen.

Laat het ons weten en wij brengen je in contact.

Heb je een locatie die je wilt aanmelden dan kan dat hier.

Via deze pagina kun je overige diensten of producten aanmelden. Hierna nemen we contact met jou op.