De mensen achter Momentss

Wie zijn wij?

“Wij geloven dat het organiseren en vieren van jouw verjaardag, afstudeerborrel, promotiediner of andere feestelijke gelegenheid eenvoudiger en sneller geregeld kan zijn.”​

Rijo Verburg

Na jarenlang in de reclamewereld te hebben gewerkt, heb ik eind 2017 de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. De voornaamste reden was om iets te kunnen doen waar ik volledig in geloof en waar ik elke dag met volle overgave aan kan werken.

Op persoonlijk vlak kwam ik er achter dat ik vaak te veel aan het rennen was in het leven, van het ene doel naar het andere. Hierdoor genoot ik niet volledig van hetgeen wat ik bereikt had en was ik ook nooit echt content. Ik dacht altijd dat mijn geluk verder lag dan waar ik op dat moment was.

Gelukkig ben ik met wat hulp gaan realiseren dat het belangrijk is om af en toe stil te staan en te genieten van wat je hebt bereikt en waar je nu bent. De realisatie dat het enorm waardevol is om je successen en mijlpalen te vieren, heeft mijn leven op een zeer positieve manier veranderd. Dit is ook de reden dat ik met Momentss ben gestart.

Met Momentss kan ik dagelijks bezig zijn met anderen te helpen om belangrijke momenten in hun leven te vieren. Ik haal enorm veel plezier uit het helpen van mensen met iets wat ze echt blij maakt! Als mooie bijkomstigheid word ik nu doorlopend herinnerd aan de dingen die er echt toe doen in het leven. Hier geniet ik elke dag weer van!

Jerrel Zwartbol

Opgegroeid in een gezin waar gezelligheid altijd voorop stond (en nog steeds staat), heb ik van jongs af aan meegekregen dat de essentie van het leven is om mooie momenten te vieren met de mensen die je lief hebt.

Ieder moment werd bij ons thuis aangegrepen om een feestje te organiseren. Van verjaardagen tot jubileums en van wijk barbecues tot examenfeestjes, er werd intens genoten.

Inmiddels is het ‘grote mensen leven’ begonnen en heb ik deze lessen en ervaringen gecombineerd met mijn passie, namelijk het ontwikkelen van websites die het leven nét een stukje eenvoudiger maken.

Met deze passie zorg ik ervoor dat de klantervaring op de Momentss website iedere dag een klein beetje verbeterd wordt, waardoor het nóg makkelijker wordt voor onze klanten om feestelijke gelegenheden te vieren.

Het zou mooi zijn als over 5 jaar iedere Nederlander een feestelijke gelegenheid heeft bijgewoond die met onze hulp georganiseerd is!

Wil je meer weten over onze visie en hoe Momentss is ontstaan? Lees er alles over op de pagina.