fbpx

WIE ZIJN WIJ?

DE MENSEN ACHTER MOMENTSS

Het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om de mooiste momenten in het leven te vieren. Dat is ons doel.

Team Momentss
Rijo Verburg - Momentss.nl

Rijo Verburg

Na jarenlang in de reclamewereld te hebben gewerkt, heb ik eind 2017 de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. De voornaamste reden was om iets te kunnen doen waar ik volledig in geloof en waar ik elke dag met volle overgave aan kan werken.

Op persoonlijk vlak kwam ik er achter dat ik vaak te veel aan het rennen was in het leven, van het ene doel naar het andere. Hierdoor genoot ik niet volledig van hetgeen wat ik bereikt had en was ik ook nooit echt content. Ik dacht altijd dat mijn geluk verder lag dan waar ik op dat moment was.

Gelukkig ben ik met wat hulp gaan realiseren dat het belangrijk is om af en toe stil te staan en te genieten van wat je hebt bereikt en waar je nu bent. De realisatie dat het enorm waardevol is om je successen en mijlpalen te vieren, heeft mijn leven op een zeer positieve manier veranderd. Dit is ook de reden dat ik met Momentss ben gestart.

Met Momentss kan ik dagelijks bezig zijn met anderen te helpen om belangrijke momenten in hun leven te vieren. Ik haal enorm veel plezier uit het helpen van mensen met iets wat ze echt blij maakt! Als mooie bijkomstigheid wordt ik nu doorlopend herinnert aan de dingen die er echt toe doen in het leven. Hier geniet ik elke dag weer van!

Jerrel Zwartbol

Opgegroeid in een gezin waar gezelligheid altijd voorop stond (en nog steeds staat), heb ik van jongs af aan meegekregen dat de essentie van het leven is om mooie momenten te vieren met de mensen die je lief hebt.

Ieder moment werd bij ons thuis aangegrepen om een feestje te organiseren. Van verjaardagen tot jubileums en van wijk barbecues tot examenfeestjes, er werd intens genoten.

Inmiddels is het ‘grote mensen leven’ begonnen en heb ik deze lessen en ervaringen gecombineerd met mijn passie, namelijk het ontwikkelen van websites die het leven nét een stukje eenvoudiger maken.

Met deze passie zorg ik ervoor dat de klantervaring op de Momentss website iedere dag een klein beetje verbeterd wordt, waardoor het nóg makkelijker wordt voor onze klanten om feestelijke gelegenheden te vieren.

Het zou mooi zijn als over 5 jaar iedere Nederlander een feestelijke gelegenheid heeft bijgewoond die met onze hulp georganiseerd is!

Wil je meer weten over onze visie en hoe Momentss is ontstaan? Bekijk hier ons verhaal

Léon De Vos

Feestje, event, optreden of ander project? Mij maak je overal blij mee! Dankzij mijn opleiding Mediaproductie Management heb ik alle aspecten geleerd die komen kijken bij het opzetten en regelen van een groot of klein evenement. Van Battle of the Bands tot theateravonden, verjaardagen tot museumnachten organiseren, ik heb het allemaal voorbij zien komen. Voor een tof project sta ik dan ook altijd klaar om mijn ideeën (gevraagd en ongevraagd) erover uit te storten en zo samen iets geweldigs op te bouwen.

Organiseren zit in mijn bloed, nergens wordt ik blijer van dan het zien samenkomen van een organisatie-proces tot één groot geheel. Niet zo vreemd dus dat ik al sinds mijn twintigste hiermee bezig ben. Ik heb eigen stichtingen opgezet, diverse freelance projecten gedraaid en alles gezien en gedaan wat maar bij event-management komt kijken. De afgelopen drieënhalf jaar ben ik daarnaast actief geweest als Relations Manager bij een succesvolle start-up in de internationale studentenhuisvesting, ben ik heel de aarde overgevlogen voor conferenties, meetings en partnerships en heb ik een half jaar in Warschau geleefd, ook voor alle internationale vraagstukken kun je dus bij mij terecht!

Bij Momentss zie ik de volgende stap liggen, het opzetten van een geweldig platform waarin alles samenkomt voor zowel de feestvierder als de host zelf. Ik kijk er naar uit aan de slag te gaan en om van jouw event een onvergetelijke ervaring te maken!

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Bekijk onze openstaande vacatures